tisdag 10 januari 2012

Helgen

Förstår att ni är väldigt nyfikna på var vi tog bilen i helgen, jag glömde att skriva det igår. Det var en hektisk helg med mycket middagar och bruncher. En rolig helg skulle man också kunna kalla det. Men vi gick upp tidigt i lördags morse för att ta ut bilen så den inte skulle behöva stå i garaget hela helgen och känna sig övergiven.
Till Queens åkte vi. Astrid ville först inte åka med för hon tycker att det är något skumt med Queens. Vi kom på sen vad det var; för två år sedan var vi i Louis Armstrongs hus i Corona och sedan dess har Astrid varit rädd för Louis Armstrong och för Queens. Hon lurades med iallafall på något vis och så köpte vi kaffe och körde iväg.
På väg ut åkte vi förbi Silvercup Studios där 30 Rock och Gossip Girl bland annat är inspelat. Tror att The Cosby Show spelades in där en gång i tiden också, men det kan jag ha drömt.
Förut tyckte jag att Brooklyn Bridge (eller Blooklyn Blanche som navigatorn i bilen säger) var den snyggaste bron i NY men nu har jag tröttnat lite på den och tycker istället att den här, Queensboro Bridge är snyggast.
Vi åt gyros, tsatziki, grillad halloumi, pitabröd och fetaost på det här lilla stället i Astoria. Det är inte sannolikt att ni har vägarna förbi här kanske, men om ni har det så tycker jag verkligen att ni ska stanna och äta. 
Ska också tillägga att det ÄR lite skumt i Queens. Jag kände också det den här gången. 

2 kommentarer:

  1. Å jag vill också slumma runt i Queens och käka gyros. But no. Istället korsord i gräshoppefylld trädgård. Alltså saknaden efter NYC. Monumental.

    SvaraRadera
  2. Jag som tycker att det ser ut som att det är så otroligt härligt där NI är. Man vill liksom ha både gräshoppor i trädgård och Queens ju.

    SvaraRadera