torsdag 3 maj 2012

Vad håller jag på med?

Jag vaknade en morgon, i samband med en mexikansk kycklinggryta och hade ingen lust att blogga. Jag tänkte att jag vill inte posta massor av bilder på mig och min familj, jag vill inte tipsa om saker i New York för det finns det redan så många som gör. Jag vill inte skriva om krämer och fräscha sallader och jag vill inte ta bilder på alla jag träffar och lägga ut för det känns stört. 
Kanske är det här bara en naturlig del av ett bloggliv men jag känner mig liksom ganska färdig med detta. Jag försökte skylla på tidsbrist men det är inte sant: Man har tid med allt man VILL göra, punkt slut. 
Kanske är det så här enkelt. Jag började blogga för ett år sedan, därför att jag hade fobi för att slutföra och skicka iväg saker till beskådan och bedömning. Den fobin har jag blivit av med och det var kanske det som var meningen.
Ändå har jag för mycket separationsångest för att stänga ner den här Molly för gott. Så jag tänker; jag provar skriva en gång i veckan istället. Något mer ordentligt. Vad säger ni om det och är fredagar en bra dag?

11 kommentarer:

 1. Förstår precis vad du skriver. Att man faktiskt funderar vem man gör det för.
  Är det för att själv "skriva av sig", eller vill man underhålla de som läser? Vill man blotta sig själv och sin familj för främlingar?
  Men sanningen är att jag har saknat dina inlägg!
  Jag blir berörd, entusiastisk, inspirerad, ledsen, fundersam och framför allt väldigt glad av dina tankar och texter!
  Ser fram emot dina inlägg. Högt som lågt! :)

  Hälsar Mariette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mariette! Nu är jag tillbaka: http://blogg.amelia.se/malinmoller/

   Radera
 2. Håller helt med. Jag blir galet anti ibland. Och vill inte mer. Men så. Tänker jag. Att jag skriver för att veta sen. Vad jag sysslar med. Vart tiden tog vägen. Och för att jag tycker att det är lite som terapi.
  Tycker att du skriver bra och skulle sakna dig om du slutade. Men. Jag hajjar vad du menar och fattar om du slutar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I´m back! http://blogg.amelia.se/malinmoller/

   Radera
 3. Hej Malin,

  Jättetråkigt om du slutar, gillar ditt sätt att uttrycka dig. Du skriver kul, du skriver ironiskt och du skriver om blandade saker från en fantastisk stad. Du avviker genom att inte bara visa upp en fasad för andra. Skulle verkligen sakna din sida om den inte fanns, men visst förstår även jag dina tankar. Hellre varje fredag än inte alls.
  Må så gott.

  Ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ulrika nu är jag tillbaka på: http://blogg.amelia.se/malinmoller/

   Radera
 4. Noooo jag följer din blogg slaviskt ju! Totally looove it! :( :( du gör så klart som du känner för men jag tycker inte du ska lägga ner bloggen för du skriver ju så otroligt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är tillbaka, fastän på: http://blogg.amelia.se/malinmoller/

   Radera
 5. Det är fredag, var är du? Vi saknar ju dig! ;)
  Får önska dig en härlig helg!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är här! http://blogg.amelia.se/malinmoller/

   Radera
 6. Tack för gulliga kommentarer!! Vi får se hur det blir med mig. Jag verkar ju inte kunna hålla mig till fredagar heller..

  SvaraRadera