Här kommer ännu ett recept om ni vill hjälpa mig att provlaga! Och om ni inte vill kommentera här kan ni maila mig istället som någon hade gjort: malin@hudsonperry.se.
- 3 matskedar oliv olja
- 1 kg finhackad kyckling bröst
- 1 msk chili powder
- 2 msk malen spiskummin
- 2 pressade eller rivna
vitlöksklyftor
- 1.5 dl hackad rödlök
- 1 burk svarta böner ( sköljda)
- 2.5 dl taco sås ( mild, Medium
eller stark efter smak)
- 2 dl majskorn – färska eller
frysta
- Salt
- 1 pkt Mjuka tortillas skurna I 4
delar
- 3 dl riven ost
Gör så här:
Värm
upp hälften av olivoljan I en stekgryta.
Tillsätt kycklinghacket när olivoljan
börjar ryka.
Smaksätte
med kummin, chili och salt.
Tillsätt
löken och vitlöken, bryn allt.
Tillsätt
bönor, majs och tacoså,. koka ihop allt i ett par minuter.
Smaksätt
med salt och peppar
Smörj in en en plåt med lite olivolja.
Sätt
ugnen på 200 grader.
Lägg
en mjuk tortilla och sprid ut den rivna osten.
Lägg
på en mjuk tortilla och pressa ner.
Pensla
toppen med olivolja
Men hur länge ska vi behöva titta på denna mexikanska gryta?
SvaraRadera