onsdag 5 oktober 2011

Hur ska ni fira?

Slips, det onödigaste "plagget" i världen, som enligt wikipedia "även kan kallas slirre" har en egen dag: internationella slipsdagen den 18 oktober. Det känns stressigt tycker jag, mindre än två veckor att förberreda. Jag tror vi kommer göra någon slags fest, där vi ber alla ta på sig en slips och så skålar vi för slipsen och försöker sia in i framtiden. Slipsens framtid då. Det har inte hänt så mycket på hundra år, kanske kommer det inte hända så mycket nästa hundra heller?
Om den som kom på slipsen hade levt att få uppleva den internationella slipsdagen så tror jag att han (eller hon?) hade känt det som varenda författare, reklamare och konstnär känner emellanåt - när ska alla komma på mig som den bluff jag är? Men till han med slipsen hade jag inte velat säga lägg av, du är bra på det du gör. Jag hade velat säga: Du det undrar verkligen jag med.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag har en liten fråga som är av stor vikt.
  Jag jobbar med ett fotoprojekt inom mitt företag och letar efter möjligheter att ställa ut mina foton i NYC.

  Därför undrar jag om du som bor där vet vart man kan ställa ut, samt vart man bör vända sig?

  Tack på förhand! :)

  SvaraRadera
 2. Tyvärr, det vet jag inte så mycket om. Bästa tipset jag kan ge är nog att åka över och gå runt själv och kolla och prata om du har möjlighet. Lycka till!

  SvaraRadera