fredag 10 juni 2011

Tårtor och cupcakes

Om man är i New York och om man gillar cupcakes, då är det Billys på åttonde avenyn man ska gå till. Jag och Mimi är alldeles särskilt hemma här för att förra året, när Astrid hade extrahjälp på morgnarna och Mimi började en timme senare, då gick vi hit och drack kaffe/varm choklad varje morgon. Och de släppte in oss fastän det inte var öppet än.
Idag festade vi även på deras strawberry shortcake som är sinnessjukt god.

Sen gick vi ner till Chelsea market för det stora tårtbeslutet. Mimi fyller år på söndag och fick bestämma själv hur hon ville fira. Hennes första idé, att bjuda hela klassen till Sverige, sa vi nej till. Vi trodde inte heller på att kort och gott "skrämma alla". Då kom hon upp med följande kalasplaner:
Tamar, Sarah, Brooklynn och Lee tar på sig sina finaste prinsessklänningar och kommer hem till oss där Mimi sminkar dem. Sen tar de en taxi till Wall street och därefter båten till IKEA i Red Hook. De leker där en stund på Småland (lekrummet) och sen bjuder Mimi alla på Swedish meatballs. Vi godkände planen med den lilla ändringen att vi följer med, så det är hur söndagen är uttänkt.
Och sen parken med flera kompisar och en av följande tårtor:
Jag har nog en liten aning om vilken hon kommer att vilja ha...

2 kommentarer:

  1. Fina! Om hon behöver input så tycker Frankie att den med kaninen nog smakar bäst men att barbie är finast. Axel tycker samma sak, men vill ändå poängtera att det inte får bli väskan längst ned.
    puss och extra puss till mimi som fyller från oss alla.

    SvaraRadera
  2. Haha, ja Axels veto är noterat. Jag är också lite tveksam till Barbie.. Kanske att det ändå blir en god tårta istället och Barbie på sidan om.

    SvaraRadera