måndag 13 februari 2012

Grammys

Igår var det Grammy Awards här och vår mest snedtänkande kompis trodde att Whitney Houston skulle återuppstå och göra sitt livs uppträdande, att det hela bara var ett PR-trick. Med det som förhoppning så var galan att betrakta som en enda lång besvikelse. Samma kompis som sa att han trodde det, sa även att han var dansare i hennes video "If I told you that" med George Michael. Det ska jag också börja säga att jag var.
För övrigt är det så sorgligt att hon dog MEN också sorgligt att det känns som att hon hållit på länge att dö men då var det ingen mastodontuppslutning. Men jag vet ju egentligen ingenting, hoppas att jag har fel och att hon i själva verket hade massor av snälla människor omkring sig som visade hur mycket de brydde sig om henne.
I övrigt la jag märke till att Chris Brown är förlåten, skönt för honom.
Avslutningsvis har jag bara två frågor: 1. Är Paul McCartney århundradets mest överskattade soloartist? 1,5. Vad har han gjort sedan Beatles som jag har missat? 2. Lite mer en kommentar kanske än en fråga, men Beachboys? Mer uttråkat gäng har jag väl aldrig sett maken till. Nu låter vi dem vara ifred tycker jag.

2 kommentarer:

  1. håller med dig om Beach Boys...kändes så fel. Lite som när The Who uppträdde på Super Bowl för två år sen...snacka om recession!!

    SvaraRadera