tisdag 2 augusti 2011

Tillbaka i Skåne!

Packningen efter tre veckor toppades med ett paket havrefras över alltihop. Spelar ingen roll om man heter Mimi, det går bra att äta ur en cowboystövel.
Efter två dagar här har jag fått träningsverk i... mellan tummen och pekfingret? Ni som har trädgård vet. Ni vet också att om man åker bort några veckor så händer det grejor. Som att lavendeln blommar klart och istället har hortensian tagit vid.
Men allvarligt talat. Vilka byfånar. Astrid har tagit bilden och jag minns mycket väl att vi inte gjorde oss till.
Lisas fina skylt stod kvar. Känns bra tycker jag att ha en sådan nu när vi är markägare.

Alla som är som jag, som kollar hundratals annonser och väger för och emot och hit och dit: Slå till. Skit om det inte ligger helt rätt eller om det inte är stället du drömt om. När du sitter där vid ditt eget lilla sommarhus, dit du kan bjuda hur många du vill, när du vill, där du kan påbörja små projekt precis när du vill och avsluta dem bara om du känner för det, då är det plötsligt stället du har drömt om. Det vet du när du kommer på att du inte kollat hemnet på flera dagar.

2 kommentarer:

  1. bilden på er, så rolig. vad händer? har emil aldrig sett skivad gurka förut?

    SvaraRadera
  2. Haha jag vet inte. Vi har ju sett dåliga bilder på mig förut men han brukar klara sig bättre. Får se om han tvingar mig att ta bort den när han ser den. Men isåfall säger jag bara att den inte är så dålig, att han ser ut så.

    SvaraRadera