fredag 5 augusti 2011

Om du ser en restaurang som ligger riktigt fult, då kan du vara säker på att maten är god

Nej, så är det ju inte riktigt. Den som utgår ifrån det riskerar nog att bli besviken ganska ofta. Det omvända däremot verkar stämma. Så fort restauranger ligger riktigt bra, då vet de att folk kommer ändå, fastän om de serverar världens tråkigaste mat. Så även Christinehofs slott som ligger nära oss och där vi var idag. 
Paj och toast, som att tiden stått stilla i tjugo år. Men det var verkligen fint och pajen var inte helt värdelös även om den inte tålde jämförelsen med den kocklagade mat vi blivit bortskämda med de senaste dagarna.

En sista fika med brorsan innan han återvände till Stockholm och söder där ni hittar honom på Mellqvist kaffebar allt som oftast, om ni vill snacka crossfit, medeltid eller alldeles speciella smakupplevelser.

Sen tog vi lite såna här bilder innan vi tog ett gemensamt beslut om att bli vegetarianer. Astrid tycker synd om djuren och jag tog plötsligt in fakta som jag egentligen alltid har vetat; hur länge köttet ligger kvar i magen. Och om två inte ska äta kött så kan de andra två också låta bli kände vi.

Nu har elen gått i halva köket och vi ångrar att vi sa att det var skönt att ha ett eget sommarställe. Förlåt mamma och alla pappor, kan inte ni komma och kolla varför det inte funkar även fastän vi bytt proppen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar