fredag 20 maj 2011

Bronx zoo!!!


Har precis överlevt en heldag på Bronx zoo med tjugoen kindergardeners, det vill säga fem och sexåringar. Ruskigt väder men väldigt härligt att se de små asfaltsbarnen i det gröna för en gångs skull.







Inte så mycket bilder på djur ser jag nu. Skönt. Det måste vara det tråkigaste som finns att titta på bilder som andra har tagit av djur som de har sett.

På tunnelbanan hem så berättade Tristan som är en pappa i klassen och kompis till oss att han var i WTC på 9/11. Han sa att han inte orkade gå runt och vara rädd för att saker skulle hända, att så går det inte att leva. Såklart inte men det finns ju där någonstans, känslan av att New York kanske kommer att utsättas igen även om jag hoppas att det aldrig blir så. Hursomhelst så startade en diskussion där på tunnelbanan som till slut involverade halva vagnen. Diskussionen gick i korthet ut på att alla trodde att de blev lurade och att regeringen mörkar sanningen. Konspirationsteorier är ju spännande och roligt (även om just denna är ganska deprimerande) men också för det mesta ganska så omöjliga att bevisa varken sanna eller falska och därför jättebra att prata hur mycket som helst kring utan att komma fram till något egentligen.  Jag fick iallafall tips på två dokumentärer som avhandlar allt ifrån det för lilla hålet i Pentagon till hur WTC nr 7 raserades samma dag under mystiska omständigheter.
För er som undrar så överlevde alltså Tristan och idag var han så här glad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar